Fraktpriser

Sykkel - 199 kr
Alle sykler leveres direkte hjem på døren. Levering skjer på hverdager.

Sykkel + tilbehør, klær, moped og sykkel deler - 199 kr

Større varer slik som sykkelrulle, sykkelvogn og lignende - 149 kr

Tilbehør, klær, moped og sykkel deler - 59kr

Hjemlevering

Pakken leveres direkte til ytterdøren. (gjelder ikke landsbrevsoperatør og enkelte steder er kun noen leveringsdager tilgjengelige)

Transportskader

Cykelkraft er ansvarlig for varer som er skadet eller mistet under levering. Klager på transportskader skal skje innen rimelig tid, men senest to måneder etter mottat vare. Det er viktig å kontrollere pakken for transportskader når du mottar bestillingen din. Sjekk pakken, skriv ikke under om pakken er skadet. Ombudet eller transportøren må notere på begges kopi av følgeseddelen at emballasjen ble skadet. Etter dette kan du signere. Kontakt deretter vår kundeservice. .

Retur

Vi tilbyr kostnadsfri retur på alle kjøp. Varen må åpenbart være i ny tilstand, og originale emballasjen må også være i ny tilstand. Vi håndterer alle returer så raskt som mulig, men i høysesong har vi en returtid på opptil 30 dager.

Når du kjøper sanitetsutstyr eller undertøy, ska ikke emballasjen brytes, produkter som er åpnet kan ikke returneres. Returfristen gjelder ikke for varer som er produsert eller modifisert i henhold til dine spesifikke krav, som for eksempel montering av selvdrevne sykler. Retur kan ikke sendes med postoppkrav eller anbefalt brev/pakke. Etter mottatt og godkjent retur, vil refusjon bli gjort innen tretti (30) dager fra Cykelkraft mottar retur. Tilbakebetalingen vil bli satt inn på kontoen du betalte varene med.

For å gjøre en retur må du fremvise ordrebekreftelse og betalingsreferanse som kvittering av kjøpet du vil returnere. For mer informasjon om retur kontakt kundeservice.

Pakker som ikke blir hentet

Pakker som ikke blir hentet på f.eks. postens ombud vil du bli belastet av returfrakt og håndtering. 1200 kr for sykkel, 420 kr for større mopeddeler (f.eks. eksosrør), og for øvrige varer belastes 200 kr. Pakker som ikke blir hentet er ikke dekket av angreretten.