Kjøpsvilkår hos Cykelkraft.no

Hvordan vi viser priser og hva som inkluderes

Prisene som angis på Cykelkraft.no oppgir alle varer inklusiv merverdiskatt (MVA). Fraktavgift kommer i tillegg om ikke annet er oppgitt. (Se her for aktuelle fraktvilkår)

Bestillinger

Alle bestillinger som går igjennom cykelkraft.no, gjørs igjennom cykelkraft.no eller alternativt igjennom kundeservice på telefon. Ved kjøp så bekreftes det at du har godtkjent avtalen når du får en ordrebekreftelse på mail til E-post adressen du har angitt ved bestillingen. 

Cykelkraft inngår ikke avtale med mindreårige (under 18 år) uten godkjenning av foresatte. 

Alle bestillinger blir prosessert innen 24 timer (normal arbeidsveke). Igjennom din innlogning kan du selv se over din bestilling.

Montering av sykler

Vi monterer (både sykkel og eventuelle sykkeltilbehør), justerer og tester alle sykler før levering. For å fa plass i emballasjen må vi vri styret og skrue av pedalene før vi sender sykkelen til deg. Du må da vri opp styret og skrue  pedalene på sykkelen når du har mottatt den. Sykkelkurver leveres ved siden av da de ikke får plass i emballasjen.

Betaling

Cykelkraft tilbyr flere betalingsalternativ, faktura, kontrokreditt, kortbetaling eller direktebetaling via bank. Klarna fakutra ligger alltid som et alternativ om du ikke selv endrer betalingsmetode. Først bekrefter du kjøpet og prisen som du betaler. Klarna Checkout tilbyr muligheten om å velge en personlg kode. Denne PIN-koden er et valgfritt alternativ for deg som ønsker ekstra beskyttelse når du handler på nettet. Gjelder spørsmål rundt belastning kan du kontakte klarna på 08 120 120 10.

Ved å gi informasjon i kassen og sluttføre et kjøp med Klarna Checkout så godkjenner du Klarnas vilkår. Et kjøp innebærer at du godkjenner cykelkrafts kjøpsbetingelser.

Kortbetaling

Cykelkraft tilbyr sikre kortbetalinger gjennom Klarna Checkout. Kortbetalingen kan skje med Visa og Mastercard kort. 

Faktura

Cykelkraft tilbyr deg å betale med Klarna Faktura i sammarbeid med Klarna Checkout.

Når du betaler via klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du behøver aldri a oppgi kortdetaljer, og betaler alltid etter du har fått varen(e) dine hjem.

  • Alltid få hjem varene dine før du betaler
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Du behøver aldri å oppgi kortdetaljer
  • Alltid 14 dagars angrerett
  • Last ned dine fakturaer fra klarna.no


Kredittvurdering

Ved kjøp så gjørs en kredittvurdering. Du får kopi av kredittvurderinger på E-post.

Kreditten for kjøp er 14 dager fra faktura dato. Faktura sendes sammen med ordren.

En påminnelse avgift blir lagt til om betalingsfrist ikke overholdes. Har du handlet for under 60 kr kommer 29 kr, og har du handlet for 60 kr eller mer så kommer 60 kr i påminnelsesavgift. I tillegg en 24,00% rente. Hvis betalings frist ikke overholdes kan Klarna kreve inkassoinnhenting der ytterligere kostnader kan tilkomme. 

Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout. Eventuelle skatter eller avgifter kan tilkomme basert på forskjellige betalingsalternativ.

Delbetaling

Du kan velge å betale i din egen takt eller ved å betale et fast beløp per måned. Når du delbetaler med Cykelkraft gjennom Klarna så gjelder alltid:

  • Du får varen(e) hjem før du betaler
  • Du samler alle dine kjøp på en månadsfaktura
  • Du betaler i ditt eget tempo eller ett fast beløp per måned

Delbetal med Klarna konto – Delbetal i ditt eget tempo

Du betaler valgfri sum per måned. Det laveste beløpet du kan betale er 1/24 av beløpet som skyldes og ikke mindre enn 50 kr per måned. Du kan når du vil betale hele beløpet. En administrasjonsavgift på 29 kr tilkommer på fakturaen. 

Eksempel: Ved et kjøp på 10.000 kr er etableringsgebyret 0 kr. Årsrenten er på 19,00% noe som tilsvarer en effektiv rente på 29,22%. Kreditprisen er 11.458 kr. Antallet på delbetalinger er 12 og hvert delbeløp er 955 kr.
Eksempelet forutsetter at avbetaling skjer under et års tid.

Fast delbetaling

Fast delbetaling fra Klarna innebærer at du deler opp betalingen din på 6, 12, eller 24 måneder. Ved fast delbetaling bereknes rentekostnaden på det totale utenstående beløpet, noe som betyr at månedskostnaden blir høyere den første måneden og lavere den siste måneden.

Ved kjøpet gjørs en kredittvurdering. Du kommer da til å få kredittopplysningen i posten.


Betalingsansvar

Ved kjøp av en eller flere produkter så er du skyldig i å betale den totale summen. Om betalingen ikke er innbetalt til oss innen tid så kommer en påminnelsesavgift i tillegg en rente på 24% plus fastsettelse av referanserente.


Hjemlevering*

Pakken leveres frem til ytterdøren din. Fraktavgift for hjemlevering er 199 kr. Vi samarbeider med transportselskapet Dachser som vil levere bestillingen din hverdager mellom kl. 08.00 -16.00.

Transportskader

Cykelkraft tar ansvar for varer som er skadet eller forsvinner under leveringen til deg. Reklamasjon av transportskader skal gjøres innen berettiget tid, og skal sendes innen to måneder. Ved mottakelse av forsendingen er det derfor viktig å kontrollere at godset ikke er sakdet grunnet transport. Kontroller emballasjen, skriv ikke under om emballasjen ikke er hel. Transportøren skal gjøres oppmerksom på at at skaden er oppstått under transport og få transportøren til å signere under at pakken blir levert skadet grunnet transport. Etter dette kan du skrive under. Deretter kontakter du Cykelkrafts kundeservice.

Reklamasjon

Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och Cykelkraft eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som Cykelkraft har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till Cykelkraft ska göras inom skälig tid, dock senast inom två månader. Vid reklamation, kontakta kundtjänst.


Garanti

Alle varer på cykelkraft har 1 års garanti (Feil ved produksjon). Skader som forårsakes av verktøy i samband med montering erstattes ikke. 


Fraktpriser

Sykkel - 199 kr - alle sykler leveres med hjemlevering, leveringer skjer alle hverdager mellom kl. 08.00-16.00.

Sykkel + tilbehør, klær, moped- og sykkeldeler - 199 kr

Større produkter som f.eks. trainers og sykkelvogn - 149 kr

Tilbehør, Klær, Moped og sykkeldeler - 59 kr


Retur

Ved retur står du ansvarlig for varen, derfor er det viktig at varen ikke blir skadet under transport. Varen skal være ubrukt og sendes tilbake i uskadet tilstand og i originalforpakkning som medfølget, samtlige etiketter skal sitte på klær og eventuelle instruksjoner skal sendes med.

Det er viktig at ytteremballasjen brukes og at teip eller annet material ikke klistres på originalforpakkningen.

Ved retur av sykkel anbefaler vi sterkt at våre originalemballasjer brukes for å sikre en trygg transport. Om du ikke er fornøyd med ditt kjøp, vil bytte til et annet produkt eller angrer på kjøpet grunnet skade før transport så kan du sende tilbake produktet ditt uten noen kostnader.

Vi har en returtid på 30 dagar.

Ved kjøp av hygieneartikler eller underklær, vil ikke retur gjelde om produktene er brukt. Angreretten gjeller ikke alle varer som tilbys eller endres

Når du kjøper sanitetsutstyr eller undertøy, må etiketten ikke brytes. Produkter med brutte etiketter kan ikke returneres. Rettsfristen gjelder ikke for varer som er produsert eller modifisert i henhold til dine spesifikke krav, som for eksempel montering av selvdrevne sykler. Returer kan IKKE sendes mot Porto / Krav. Etter mottatt og godkjent retur, vil refusjon bli gjort innen tretti (30) dager fra Cykelkraft mottar retur. Tilbakebetaling skjer kun ved bankinnskudd eller, hvis du har foretatt kortbetaling, ikke i kontanter, tilbake på kortet ditt.

For å muliggjør en eventuell retur må du vise til ditt kjøp på cykelkraft slik som ordrebekreftelse. For informasjon ved hjelp med retur, kontakt vår kundeservice. 


Pakker som ikke kan hentes

For pakker som ikke kan hentes fra Postnord eller andre logistikk selskaper, så debiterer vi deg kostnadene for frakt (tur og retur) samt håndteringsavgifter. 

For sykler er prisen 2400 NOK inkludert moms, for øvrige varer debiteres 300 NOK inkludert moms i avgift.


Angrerett

Fra du mottar kvittering av bestillingen din, vil din angrefrist søke om 60 dager. Du har rett til å returnere individuelle varer eller hele bestillingen hvis du ikke er fornøyd. Vær oppmerksom på at varen eller bestillingen inkludert den originale emballasjen må returneres til oss i en markedsførbar tilstand. Vi på Cykelkraft.no er ansvarlige for returfrakten for tilbaketrekningsretten. Vær også oppmerksom på at du som kunde har det økonomiske ansvaret for å returnere til oss. Hvis du vil bytte et produkt, for eksempel til en annen farge, kan du enkelt returnere den til oss og bestille en ny på Cykelkraft.no.

Retur eller reklamasjon av kampanjevarer

Når du returnerer eller hevder et salgsfremmende produkt, nedsatt vare eller kjøp når du bruker noen form for rabattkode eller kupong, vil det bli erstattet et nytt element som er lik det beløpet du bestilte for det endelige beløpet du betalte for varen din. Ved tilbakebetaling av penger blir beløpet som er det endelige beløpet på bestillingsbekreftelsen / kvitteringen, refundert.

Unntak for angrerett

For avstandskontrakter og hjemsalgsavtaler har du ikke rett til å trekke tilbake hvis du kjøper mat som kosttilskudd og energistenger og andre varer som er klassifisert som mat.

Forbrukervern

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for kjøpsavtalen du konkluderer med Cykelkraft AB som forbruker. For å utnytte dine interesser som kunde gjelder bestemmelsene i forbrukerloven (SFS 1990: 932), fjernsalgsloven (SFS 2005: 59) og personopplysningsloven (SFS 1998: 204) for alle kjøp på www.cykelkraft.no.


Force Majeure

I hendelser eller omstendigheter som er utenfor Cykelkrafts kontroll, eksempelvis ved hendelse ved endret lovgivning, statlige tiltak, streik, blokkering, manipulering, krig, terrorisme, brann, flom, naturkatastrofe eller lignende hendelser, vil Cykelkraft forpliktelse til å oppfylle kjøpsavtalen bli utsatt så lenge omstendighetene er til stede. Hvis en slik forsinkelse overstiger 2 måneder, har du i tillegg til Cykelkraft rett til å kansellere avtalen med umiddelbar virkning uten forpliktelse til å betale erstatning.


Personopplysninger

Sykkelkraft er ansvarlig for behandling av personopplysninger i forbindelse med kjøp i samsvar med personopplysningsloven. Ved å godta Cykelkrafts betingelser, godtar du informasjonen som er lagret for å behandle bestillingen og fullføre kjøpet, legge til rette for fremtidige kjøp, aktivere oppdatering av bestillingsstatus, og legge inn bud fra sykkelkraft, sms, e-post eller andre direkte. Som kunde kan du dele de lagrede dataene, endre dem eller be om sletting. Du kan også når som helst trekke tilbake avtalen.

Pris- og Produktinformasjon

Ved mangler på lagerstatus eller pris forbeholder Cykelkraft seg retten til å kansellere ordre. Hvis produktet er utløpt eller av annen grunn ikke er tilgjengelig, er ikke Cykelkraft  pålagt å levere produktet, men kan foreslå et alternativt produkt. All bildeinformasjon skal ses som illustrasjoner og kan ikke garanteres å gjenspeile produktets eksakte utseende og natur.


Informasjonskapsler

Cykelkraft og Klarna bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret av nettleseren din. Dette brukes til å gi tilgang til ulike funksjoner og forenkle kjøpsprosessen. Vi bruker for eksempel cookies til å tilpasse, forbedre og analysere nettstedet vårt og forenkle bruken for brukerne våre.

Anmeldelser

Ved å sende inn vurderinger om produkter på Cykelkraft.no gir du også Cykelkraft rett til å publisere dem på Cykelkraft.no, samt i andre kanaler og media. Cykelkraft forbeholder seg retten til ikke å publisere og / eller fjerne rapporterte anmeldelser.

Øvrigt

Vi følger Norsk lovverk i hendhold til tvister.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger, uavhengig av feil som typografiske feil, tekniske problemer eller massordre. Hvis du har feil informasjon, har du rett til å avbryte kjøpet ditt. Vi reserverer også for forsinkelser og endelig salg. Du vil selvsagt få full refusjon for frakt og produkt hvis du ikke er fornøyd. Å få et produkt du ikke har bestilt, er en gyldig grunn for klage i henhold til forbrukerloven.

For spørsmål angående betydningen av disse vilkårene eller prosedyrene for kansellering, klager, fraktskade eller annet, vennligst kontakt Cykelkrafts kundeservice. Kontaktinformasjon for kundeservice finner du på www.cykelkraft.no.

Hvis du har spørsmål angående fakturaen din, bør du kontakte Klarna som håndterer alle fakturaer på Cykelkraft. Klarnas kundeservice kan nås på telefon: 08-120 120 10.