Vi er en lidenskapelig gjeng av
sykkelnerder som elsker cykling.

Cykelkraft AB ble startet i 1994. I dag driver vi webshop, en fysisk butikk og en sykkelverksted. Vår butikk er godt lager, frisk, moderne og har kunnskapsrikt personale. Her finner du alt på sykkel. Her i vår nettbutikk finner du alt i butikken og litt mer. Vi har et bredt spekter av sykler, sykkelklær, sykkel deler, sykkel tilbehør og reservedeler til sykler og knallerter.

Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder ved å tilby det største utvalget av sykler, reservedeler og tilbehør til konkurransedyktige priser.

Rask levering, trygg
e-handel & stort utvalg

Vi har gode priser, stort utvalg og er sertifisert i Safe e-handel.

Kundesupport med sykkelkunnskap

Lidenskapelig og kunnskapsrik kundeservice som gjerne hjelper deg med personlig rådgivning og tips for ditt kjøp.

Sykkelforsikring & poengsystem

Vi har ulike sykkelforsikringer i bransjen og en førsteklasses service. Du får poeng på alt du handler.

Alla sykler som sendes er ferdigmonterte.

Noe vi er utrolig stolte av: Vi hjelper deg med å velge riktig sykkel, vi monterer den, justerer og justerer bremser og utstyr, tester sykkelen før den blir levert hjem til deg uten ekstra kostnader, kan det bli enklere? 

Vi tilbyr over 1000 sykkelmodeller fra merker som Crescent, Cross, Monark, Scott, Nishiki, Skeppshult, Merida, Made, Ibis, Surly, All City, Superior, Rock Machine, Ibis, Bianchi og Le Grand.

Sykkelverkstedet er utstyrt med det siste som trengs for dagens sykkelservice og med godt trent personale. Alle ansatte på Cylekraft har lang erfaring og har ulike kurs hvert år for å oppdatere seg med den nåværende utviklingen.

I nettbutikken finner du alle våre produkter som du kan se lagerstatus og leveringsstatus på. Det er enkelt å handle med mange forskjellige betalingsalternativer.

Hvorfor handle på Cykelkraft?
  • Poeng på alt du handlar
  • Alle sykler som sendes er ferdigmontert
  • Alltid fri frakt på sykler
  • Sykkelforsikring - unik i bransjen
  • Bra priser og rask frakt
  • Over 100.000 kvalitetsprodukter i utvalget
Les mer om våre fordeler

Cykelkraft ble grunnlagt i 1994. Cykelkrafts visjon er å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder ved å tilby et utrolig bredt spekter av sykkel-, reservedeler og tilbehør merker. Ikke nøl med å prøve oss - vi gjør alt for at du blir fornøyd!

I 2015 kjøpte vi opp Cyclecomponents.com for å tilby et høyere servicenivå, bredere utvalg og bedre produktinformasjon.

Bolagsinformation

Adress: Cykelkraft AB,
Östgötagatan 100, 116 64 Stockholm
Org.nummer: 919 536 071