Filter
Sortera
780 produkt(er)

Sykler hos Cykelkraft

Kjøp din nye sykkel online. Det skal være enkelt! Det er herlig å kunne drømme seg bort når man sykler gjennom landskapet med vindene susende forbi. Vi på Cykelkraft jobber alltid med å ha et stort utvalg av alle type sykler – allroundsykkel, racersykkel, landeveissykkel, mountainbikes / MTB, barnesykler, damesykkel, herresykkel, elsykkel, Fatbike, bysykkel, cyclocorsser, standardsykkel og mange flere. Her finner du en sykkel som passer ditt behov.

Vi kan påstå at Cykelkraft er den beste sykkelbutikken online både i sortiment og service.

Det skal være enkelt å kjøpe ny sykkel!

Når du skal kjøpe ny sykkel må du først finne en modell som passer dine behov og hvilken størrelse som passer kroppen din. Vi legger mye tid på å beskrive syklene våre og at du som kunde kan enkelt finne frem i sykkelverdenen. Med vårt smarte filter på Cykelkraft.no kan du enkelt sortere og filtrere på hvilken type sykkel du ønsker. Ønsker du i tillegg hjelp fra våre sykkeleksperter kan du alltid kontakte våre eksperter på chat, mail eller telefon.

Det skal være trygt å kjøpe ny sykkel!

I blandt blir det feil. Så enkelt er det. Skulle det oppstå en situasjon der du ikke er helt fornøyd med sykkelkjøpet ditt har du alltid 60 dagers åpent kjøp, og returfrakten er kostnadfri. Vi på Cykelkraft ønsker at du som kunde skal alltid føle deg trygg med ditt kjøp hos oss.

Bra pris er alltid bra

Alle liker bra priser. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser og prisgaranti som innebærer om du har kjøpt en sykkel hos Cykelkraft og finner samme sykkel et annet sted til en rimeligere pris erstatter vi prisskillen. Derfor kan du alltid føle deg trygg ved at du alltid får konkurransedyktige og bra priser hos oss i Cykelkraft.

Sykler fra sterke varemerker

Vi tilbyr sykler fra varemerer som blant annet Cresecent, Monark, Nishiki, Merida, Superior, MADE, Surly, Kross, Skepphult og mange flere merker. Vi fører varemerker som produserer sykler med høy kvalitet. Vi samarbeider kun med varemerker som har kvalitetsykler fordi vi tror på at du som kunde her hos oss ønsker en sykkel som holder i mange år.

Kjøp sykkel online

Det er mange fordeler med å handle online hos oss. Vi leverer alle syklene våre fra vårt eget lager i Karlstad, Sverige. Du får poeng på alt du handler som du kan bruke på ditt neste kjøp.