Filter
Sortera
11 produkt(er)

Made sykkel

Made er et sykkelmerke som ble lansert i 2017 som raskt har blitt en favoritt blant både pendlere og landeveissyklister. Det er ikke bare pendlere og racersyklister som liker Made-sykler. Samme år som Made lanserte sin første sykkel ble den klassiske damesykkelen Made Linde utnevnt til Sveriges beste damesykkel av Aftonbladet. Er du på jakt etter en vinner er Made det riktige valget.

Testvinner

Made Linde ble best i test når Aftonbladet testet damesykler. Testen vurderte alt fra komfort til funksjonalitet og kvalitet. Made Linde gjorde det bra på alle punkter og spesielt på komfort. Uttalelsen fra Aftonbladet: «Made Linde er superkomfortabel, stor og har bra med tilbehør.»

Made Linde er en fullverdig sykkel med alle tilbehør du kan tenke deg som skjerm, gelsete, sykkelkurv, ringeklokke, belysning etc.

Sykkel for alle

Uansett om du ser etter en racersykkel eller hybridsykkel finner du den her blant Made syklene. Har du et barn som ønsker seg sin første MTB eller kanskje en klassisk barnesykkel med praktisk tilbehør har Made det du trenger. Alle Made-syklene har lav vekt uansett om det er en barnesykkel eller damesykkel. Det skal være komfortabelt og lett å sykle en Made-sykkel.

Made har både damesykkel og herresykkel. Se hele vårt sortiment for å finne en sykkelen som passer deg.

Kjøp Made online

Vi er de eneste som selger Made på nettet. Om du vurderer å kjøpe Made sykkel er det hos oss du får kjøpt varemerket. Ønsker du hjelp med å finne en sykkel som passer deg hjelper gjerne våre sykkeleksperter deg. Sykkelen kommer montert med alle tilbehør du har bestilt i samme bestilling – alt for å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Vi leverer sykkelen direkte hjem på døren din.