Filter
Sortera
15 produkt(er)

Racersykkel / landeveissykkel

Hos Cykelkraft har vi et stort utvalg av racersykler og landeveissykler fra de de største sykkelleverandørene. Vi har modeller i alle prisklasser – alt fra rimelige Motions racers til dyre konkurransesykler. Landeveissykkel eller racersykkel er den raskeste sykkelen av alle sykler. Landeveissykkel er laget for å sykle på asfalt og har vanligvis en lett ramme i aluminium eller karbonfiber, smale dekk og bukkstyre. Landeveissykling er en fantastisk treningsform.

Det er mange ulike type racersykler / landeveissykler å velge mellom slik som ekstra aerodynamisk, superlett, skrivebremser, damespesifikk, komfortacers, elektroniske gir, karbonfiberramme, aluminiums ramme og mange flere. Her finner du garantert racersykkelen / landeveissykkelen for ditt behov og mål.

Du kan få hjelp og veiledning av våre sykkeleksperter på kundeservice. Kontakt de på telefon eller mail for å få den hjelper du trenger.

racercykel

Racesykkel for dame og herre

Vi selger landeveissykler til både dame og herre. Alle sykler er hovedsakelige unisex, men sykler som er damespesifikk er tilpasset til kvinnens kropp. Justeringen er gjort på setet, styret og noen ganger har sykkelen kortere vev-armer.

Landeveissykkel eller racersykkel?

Landeveissykkel er synonym for racersykkel – kjært barn har mange navn!