Filter
Sortera
163 produkt(er)

Barnesykler – finn riktig barnesykkel

Her finner du et bredt sortiment av billige og ferdigmonterte barnesykler fra varemerker som blant annet MADE, Crescent, Nishiki, Monark, Merida og Superior.

Vi har også sparkesykler og gåsykler fra kjente varemerker. En gåsykkel har ikke pedaler og ingen støttehjul. Barnet bruker beina for å ta fart og bremse. Farten regulerer barnet selv ved å gå/springe med sykkelen. En gåsykkel hjelper barnet med å finne balansen og overgangen til en vanlig trampesykkel kan i de fleste tilfeller skje uten støttehjul.

Våre sykkeleksperter monterer barnesykkelen og sender den direkte hjem til deg. Du trenger kun å montere på pedalene og vri styret så er sykkelen ferdig. Dette er en trygghet for deg som foreldre at sykkelen allerede er ferdig montert av våre sykkeleksperter. Det er viktig at sykkelen er sikker og enkel å sykle på.

Fotbrems eller skivebrems på barnesykkelen?

Hos oss finner du sykler med fotbrems fra MADE, Crescent og Monark (alle barnesykler i størrelse 12¨-16¨ fra Crescent kommer med fotbrems), designet etter norsk standard. Barnesykler med skivebrems kommer ofte fra varemerkene Merida, Cube, Kross og Nishiki.

Sykkelrammen er tilpasset etter barnets høyde. Dette vil si at ikke barnet «ligger over styret» som man kan oppstå på sykler som er produser som voksesykkel, men mindre i størrelsen.

Fri retur når ved kjøp av barnesykkel

Det er viktig at barnet har rikigt størrelse på sykkelen derfor har vi fri retur på barnesykler ved bytte av størrelse. Er du usikker på hvilken størrelse du skal kjøpe – kontakt oss så hjelper vi deg!

Barncykel

Ulike typer barnesykler

Vi tilbyr barnesykler for alle aldre, høyde og smak. Hos cykelkraft finner du mountainbike barnesykler og klassiske modellene som har vært populære i flere generasjoner. Hvilken modell som er riktig for ditt barn er avhengig av alder og hvordan sykkelen skal brukes.