Filter
Sortera
136 produkt(er)

Elsykkel

Elsykkel er et bra alternativ for deg som ønsker et enkel og miljøvennlig transportmiddel i hverdagen. En elsykkel er bra om man har fysiske forutsettninger for å sykle lange distanser uten hjelp. Elsykkel passer deg som vil være miljøvennlig og spare lommeboken ved å la bilen stå. Når man skal kjøpe en elsykkel er det flere ting å tenke på slik som hvilket varemerke og funksjonalitet som passer deg. Vi har varemerker som produserer varer med høy kvalitet.

Elsykler fra blant annet Skepphult, Merida og mange flere.

Her finner du elsykler fra blant annet Nishiki, Monark, Merida, Rock Machine, Skepphult, Crescent. Brukerområdet til en elsykkel er uendelig og fungerer utmerket for deg som ønsker litt hjelp på veien. Elmotoren hjelper til når det blir litt tyngre og i motbakker.

Hva menes med elsykkel og elassistert sykkel?

Det er to typer elsykler, hvorav elassistert sykkel er majoriteten av elsykler som blir solgt i Norge. Denne har en maks hastighet på 25 km/h og motoren er i gang kun når du tramper på pedalene. Denne typen sykkel trenger du ikke førekort. Det finnes også en type sykkel som har en maks hastighet på 45 km/h denne må man ha mopedførekort. Denne typen får man oftes ikke kjøpt på sykkelbutikker. Hos Cykelkraft tilbyr vi et bredt sortiment av den elassisterende sykkelen.

Elsykkelens motor og system

Vi selger elsykler med nesten alle elmotorer som finnes på markedet. Alle våre elsykler blir solgt med bra motorer og som blir med og mer like. Her er noen av elsystemen du finner hos Cykelkraft: Bosch, Egoing, Promoved, Brose. Elsykkelens plasseringen av motoren Plasseringen av motoren på en elsykkel er viktig da dette påvirker sykkelens kjøreegenskaper og din sykkelopplevelse. Det vanlige er at motoren er i vevpartiet men kan også være plassert i frem eller baknav. Grunnen til at flere elsykler har en midtmotor er at sykkelen får et lavere tyngdepunkt og dermed bedre balanse. Dette gjør at sykkelen oppleves mer som en vanlig sykkel når man ikke får assistanse fra sykkelens motor. Dette hjelper også at sykkelen akselerer raskere.

Ønsker du tips og veileding på hvilken motortype som passer ditt behov kan du kontakte våre eksperter på kundeservice.

Elsykkel til dame og herre

Alle våre sykler passer til både menn og kvinner, det som skiller de ulike typene er lengre innsteg og hengekøyerammen på noen av syklene, dette er syklene som kalles damesykler. Dette vil ikke si at ikke menn kan bruke damesykkel-modellen. Mange med småbarn ønsker en damesykkel med lavt innsteg da det er enklere å komme seg av samt at avstanden til styret er noe kortere. I fileteret til høyre kan du enkelt filtrere etter hvilken type sykkel du ønsker.

Kjøp elsykkel online

Det er enkelt og behagelig å kjøpe sykkel fra Cykelkraft. Vi leverer sykkelen montert til deg, det eneste du trenger å gjøre er å justere styret og skru på pedalene. Du får alltid poeng på dine kjøp hos Cykelkraft, 60 dagers åpent kjøp og fri retur.