Filter
Sortera
147 produkt(er)

Mountainbike – billig MTB på nettet

Vi har et bredt sortiment av mountainbikes fra de store produsentene slik som Superior, Ibis, Merida, Cube, Nishiki, Crescent, Kross, Bianchu og mange flere. Det finnes en MTB for alle – fra billige ungdomssykler til dyrerer langdistansesykler, aliminumsrammer og carbon-/kullfiberrammer, 26, 27,5¨ og 29¨modeller.

Mountainbike er en populær sykkel for både barn, junior, voksene som sykler til-og-fra jobben, eller de som ønsker en skogssykkel.

Hva er spesielt med en MTB?

En mountainbike er opprinnelig en sykkel som brukes i skogen eller på fjellet. I dag er bruksområdet for denne typen sykkel mye bredere og mountainbike er en behagelig og smidig allround sykkel for de som ønsker å sykle litt overalt.

Hva er forskjellen på en billig og dyr Mountainbike?

Hos cykelkraft finner du et bredt sortiment av mountainbikes. Vi har billige mountainbikes for deg som ønsker å begynne å sykle i skogen og de dyrere modellene fra f.eks. Ibis som er håndbygget i USA. Det som skiller en billig MTB fra en dyrere modell er som følgende:

  • En billigere modell har ofte ett tyngre og mindre stiv ramme
  • En billing MTB har ofte enklere gir som fungerer bra for enklere sykling, men som kan minste prestanda og presisjon ved tyngre påkjenninger.
  • En billig MTB har often en litt enklere forgaffel som påvirker støtdempingen.
  • Det kan være vektforskjeller uifra prisnivå. En dyrere modell veier ofte mindre.

Kjøp Mountainbike hos Cykelkraft

Kjøper du sykkel hos Cykelkraft får du alltid sykkelen din ferdig montert, justert og testsyklet for at du skal vite at den er montert riktig.

Vi har typene hardtails-mountainbike, heldempende-mountainbike, fatbike, Enduro, Trail mm. I tillegg har vi også mountainbikes som er spesielt tilpasset kvinner. Ønsker du assistanse når du sykler har vi el-mountainbike som gir deg det litt ekstra som hjelper deg opp bratte motbakker.

Du finner Mountainbike som er produsert i aliminium eller kullfiber hos oss. Kullfiber er ett lettere material. Aliminium er et pris-gunstig material som gir gode kjøreegenskaper. I tillegg finner du noen få mountainbikes i stål som har en lang levetid og er slitesterke.

MTB