Filter
Sortera
163 produkt(er)

Kjøp bakdemper til sykkel

Støtdempere er vanlig på mountainsbike, men blir vanligere og vanligere på flere sykkelmodeller. Sykler du på ujevne veg hjelper støtdempere deg med å «jevne ut» underlaget, men også å opprettholde kontakten mellom sykkeldekket og veien for en behagelig sykkelopplevelse. Bakdempere hjelper deg med å bremse, styre og øke farten når du sykler i tøffere terreng. Her finner du også bakdempere, monteringskit, fjærer, servicekit, shims og bussinger til sykkelen.

Hos Cykelkraft.no finner du bakdempere og tilbehør fra kjente varemerker som blant annet Fox Racing, Shox, Rock Shox og Cane Creek.

Støtdemperens sammensetting

Støtdemper består av seks deler: rebound, pre-load, bottom out resitance, spy, high speed compression og low speed compression. Hver del har en viktig funksjon som bidrar til en mer behagelig og mindre ujevn sykling.

bakdämpare cykel

Har du spørsmål om bakdemper til sykkel?

Har du spørsmål om bakdempere? Hvilken bakdemper som passer til sykkelen din? Våre sykkeleksperter på kundeservice hjelper deg med å finne det du leter etter. Du kan også prøve vår smarte filterfunksjon for å finne det du trenger.