Filter
Sortera
199 produkt(er)

Kjøp skivebrems til sykkelen

Her finner du skivebremser til sykkelen din.

Skivebrems har blitt vanlige som originalutstyr på nye sykler. Det er flere grunner til at skivebremsen har blitt populær som standardutstyr. Skivebremsen er holdbar og blir ikke påvirket av været. Skivebremser er mekanisk eller hydraulisk.

Hydrauliska skivebremser

Hydraulisk skivebrems krever lite vedlikehold. Bremsene er veldig følsomme som øker sikkerheten og en rask bremsing. En hydraulisk skivebrems har ikke vaier som kan fryse. Trykket som kommer fra bremsebelegget kommer fra oljetrykket. Ved hjelp av oljetrykket har bremsebelegget riktig avstand fra bremseskiven uansett om bremsebelegget blir utslitt.

Mekanisk skivebrems

Vaieren på en mekanisk skivebrems drar bremsebelegget mot bremseskiven. En mekanisk skivebrems er veldig følsom når du bremser. Slitasjen på skivebremser blir hovedsakelig på bremseskiven. Grus og smuss sliter aldr på felgen slik som den gjør på en felgbrems. Det er derfor enkelt å bytte bremseskive. Sykler du mye når det er kaldt anbefaler vi en hydraulisk skivebrems.

Uansett hvilken sykkeltype du har tilbyr vi skivebremser fra kjente varemerker som blant annet SRAM, Shimano eller Avid. Kjøp skivebrems online hos Cykelkraft.no