Filter
Sortera
935 produkt(er)

Kjøp sykkeldekk online

Det er viktig med velpumpede dekk for en bra sykkelopplevelse – og uten et fungerende sykkeldekk blir det vanskelig å sykle. Hos Cykelkraft finner du over 1000 stk sykkeldekk i ulike varianter – brede, smale, store, små – ja alt du kan tenke deg! Du finner garantert riktig sykkeldekk som passer til sykkelen din. Er du usikker på hvilket dekk som passer til din sykkel eller til ditt bruksområde kan du ta hjelp fra filter-velgeren du finner på nettsiden. Du kan også kontakte kundeservice for eksperttips.

Sykkeldekk til alle sykler

Vi har sykkeldekk til alle typer sykler uansett om det er MTB-dekk, racer-dekk, hybrid-dekk, fatbike-dekk eller en annen type sykkeldekk så finner du det her hos oss. Vi har sykkeldekk i alle størrelser mellom 12¨ til 29¨. Har du en elsykkel har vi dekk som er spesielt tilpasset elsykler. Her finner du sykkeldekk til alle sykler i ulike prisklasser.

Cykeldäck

Verktøy ved bytte av sykkeldekk

Trenger du kun å bytte sykkeldekkene og ikke sykkelslangen, kanskje det er sesongskifte og på høy tid å bytte fra sommerdekk til vinterdekk så er verktøy til god hjelp slik som en dekkspak. Ved å bruke en dekkspark reduserer du risikoen for å skade slangen eller felgen på sykkelen.

Schwalbe, Continental, Bontrager og 20 varemerker til!

Vi selger sykkeldekk fra kjente varemerker slik som Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Michelin, Mavic, Spectra, Vittoria, Surly, CST, TUFO, TEC og mange flere. Dette gjør det enkelt å finne dekket som passer deg, sykkelen din og i den prisklassen som passer deg.