Filter
Sortera
174 produkt(er)

Kassett til sykkel

Hos Cykelkraft finner du kassett til sykkelen din. Sykkelkassetter monterer du på hjulnavet på bakdrevet. Når du bytter kassett bør du skifte kjede samtidig. Da unngår du hakking kjede sklir fint i drevet på kassetten.

Slik bytter du kassett

Når du skal bytte kassett på sykkelen din trenger du kassettavdrager og en kjedepisk.

Du starter med å løsne hjulet fra sykkelen og tar ut hurtigkoblingen. Hurtigkobling er gjennomgående pinnen som kobler hjulet til rammen. Deretter setter du kassettavdrageren i sporet på kassetten og drar mot klokken, og motsatt vei med kjedepisken. Den vil løsnes ved å dra samme vei som kassetten roterer. Du fjerner deretter låseringen og tannhjulet. Ta bort det gamle kassettdrevet. Nå kan du gjerne rengjøre og fjerne smuss – og olje i og rundt bosset. Sett på ny kassett. Ett av sporene er bredere og dette må du ta hensyn til når du monterer på kassetten slik at sporene stemmer overens med tilsvarende spor i bosset for at kassetten skal bli riktig montert. Du skrur på de minste tannhjulene og låseringen. Stram til låseringen med kassettavdrageren.

Hos Cykelkraft finner du kassett til både MTB og racer. Du kan velge mellom sykkelkassett med drev mellom 7-11. Vi har et stort utvalg av kassett til sykkel fra kjente varemerker slik som Shimano, SRAM, Campagnolo, BBB og Hope.

Cykelkassett

Har du spørsmål?

Trenger du hjelp med å finne riktig kassett til sykkelen din? Prøv filtervelgeren da får du opp hvilken kassett som passer på din sykkel eller ring våre kundeeksperter på kundeservice. Ekspertene hjelper deg gjerne!