Filter
Sortera
99 produkt(er)

Sykkelkjede hos Cykelkraft

Uten ett sykkelkjede er det vanskelig å sykle. Sykkelkjedet er en viktig del i sykkelens drivfunksjon. Om du skal bytte sykkelkjedet selv anbefaler vi å bruke en kjedebryter? da det blir betydelig enklere. Vi har sykkelkjeder for de fleste sykkeltyper som BMX, MTB, racersykkel, hybridsykkel, trekksykler, standardsykkel og singlespeed. Vi har kjeder i alle prisklasser.

Slik vedlikeholder du sykkelkjedet

Tar du vare på kjedet på sykkelen din holder det lengre og trenger derfor ikke å byttes ut like ofte. En sykkel med gammelt og ødelagt kjede blir ofte stående, derfor er det viktig å vedlikeholde sykkelkjedet med jevne mellomrom. Her er en kort guide på hvordan du vedlikeholder sykkelkjedet:

  • Skyll av meste parten av smusset med hage slagen eller fyll en bøtte med vann og rengjør kjedet med en svamp.
  • Påfør litt avfettingsmiddel på kjedet og drev, og la det virke i noen minutter.
  • Rengjør kjedet
  • Skyll av kjedet igjen og påfør olje igjen.
  • Det er viktig at du oljer inn sykkelkjedet med det samme etter du har rengjort sykkelen. Hvis du ikke smører inn kjedet kan det oppstå rust. Smør lite og ofte. Overflødig olje samler mer smuss.

    Kjøp sykkelkjede online

    Hos cykelkraft finner du sykkelkjede du trenger. Du kan bruke vår filterfunksjon ved å filtrere på hvilken sykkel du har og hvor mange drev på bakdrevet. Du kan også få hjelp av våre sykkeleksperter på tlf. Vi hjelper deg gjerne!