Filter
Sortera
1 produkt(er)

Sykkelramme

Man kan si at rammen er sykkelens stamme. Skal du bygge din egen sykkel er rammen en bra start. Hos Cykelkraft finner du sykkelrammer i stål for ulike sykkeltyper som cyclo cross, fatbikes, mountainbike, racer, singlespeed og touring. Trenger du derimot en sykkelramme til din nåværende sykkel må du vite hvilken hjulstørrelse du har for å finne riktig ramme. Vi har sykkelrammer i ulike farger – nøytrale til sterke farger som skiller seg ut.

Material i sykkelrammen

Hos Cykelkraft finner du rammer i stål og karbonfiber. Karbonfiber er ett material med fantastisk kjøre egenskaper. Karbonfiber det letteste materialene du kan finne på en sykkelramme i tillegg til å være stiv og komfortabel å sykle på da materialet føles «levende» sammenlignet med andre material. En sykkelramme i karbonfiber passer utmerket til både mountainbike og racersykkel. Stål er ekstremt hålbart som egner seg utmerket til touringsykler. Fint stål er komfortabel på de fleste underlag.

Kjøp sykkelramme online hos Cykelkraft

Hos Cykelkraft er det enkelt å bestille din neste sykkelramme. Du kan enkelt gå igjennom vår filterfunksjon for å finne rammen som passer deg og din sykkel. Trenger du mer hjelp og veiledning kan du kontakte våre sykkeleksperter på kunderservice. De hjelper deg gjerne med å finne riktig sykkelramme.