Filter
Sortera
419 produkt(er)

Styrestamme til sykkel

Leter du etter en ny styrestamme til sykkelen din har du kommet riktig. Vi har over 400 ulike styrestammer fra kjente varemerker. Uansett om du vil høye, senke, forlenge eller forkorte sittestillingen så har vi garantert en styrestamme som passer ditt behov. Her finner du alt fra klassiske høy – og senkbare styrestammer til standards sykkel i alle dimensjoner til superlette karbonfiberstammer til de fineste racersyklene. Før du kjøper styrestamme bør du kontrollere at målene er riktig, både festet ved gaffelen, hvor stor diameter styrestammen er beregnet til. Du finner i tillegg en mengde spesial-styrestammer til mountainbike og trathlonsykler i sortimentet vårt.

Styrestamme

Vi har styrestamme for sykkel fra kjente varemerker som Dimension, Bontrager, Thomson, Deda, BBB, Pro, Truvativ, Race Face og mange andre varemerker.

Styrestamme til MTB

Til mountainbike er en kortere styrestamme foretrukket. En fingerregel er å velge en stamme som er mellom 50-80 mm. Ellers er det opp til deg å velge om den skal være fast eller bevegelig og vinkel du liker best.

Styrestamme til racer / landeveissykkel

På en racersykkel anbefaler vi en lengre stammen sammenlignet med en MTB. Stammen på en racersykkel bør ha en lengde på 80 – 140 mm. Lengre styrestamme du har lengre frem på sykkelen kommer du.