Filter
Sortera
207 produkt(er)

Sykkelhåndtak til alle sykler

Sykkelglede ligger også i de små detaljene slik som et håndtak med godt grep. Ett bra sykkelhåndtak kan skille en kontrollerte sykkeltur med høy komfort mot en sykkeltur uten dette. Det er en enkel måte å forbedre sykkelens kjøreegenskap til en lav pris. Ett sykkelhåndtak skal være støtdempende slik at du unngår vibrasjon i hendene som kan gå videre til armene. Hos Cykelkraft.no har vi sykkelhåndtak som passer deg og din sykkelstil, uansett om det er langdistanser eller urban sykling i byen.

Få bedre kontroll med riktig sykkelhåndtak

På en racersykkel kan du dempe vibrasjonen ved å binde en bartape rundt styret samtidig som du ekskluderer noen gram fra sykkelens totale vekt. Sykler som mountianbike og hybridsykler med rett styre kan du bruke sykkelhåndtak med låsering. Sykler du i tøffere terreng anbefaler vi håndtak med doble låseringer for å unngå rotasjon av håndtakene. Gode sykkelhåndtak skal føles bekvemme.

Sykler du på en vanlig standardsykkel eller bysykkel er denne sykkelen egnet mer for bekvemhet enn høy hastighet vi anbefaler derfor ergohåndtak som er ergonomiske sykkelhåndtak. De gir støtte til hender - og håndledd og fordeler vekten slik at du blir mindre sliten i hendende. For små syklister anbefaler vi små sykkelhåndtak som er utviklet for små hender. Du finner også sykkelhåndtak hos Cykelkraft.no.

Viktig å tenke på ved kjøp av håndtak

Alle sykkelhåndtak har samme standard diameter uansett sykkelmodell, alle sykkelhåndtak har en diameter på 22,2 mm. De har derimot ulike lengder hos Cykelkraft.no finner du håndtak mellom 75 mm – 143 mm. Uansett hvilket sykkelhåndtak du velger kan våre sykkeleksperter veilede og hjelpe deg på veien via telefon eller mail.

Kjøp sykkelhåndtak online

Er sykkelhåndtakene dine godt brukt eller ødelagt? Da anbefaler vi et par nye håndtak for å bevare et bra grep og minimere friksjonen som kan oppstå med dårlige sykkelhåndtak. Hos Cykelkraft finner du alltid et stort sortiment av sykkelhåndtak til blant annet MTB, standardsykkel, bysykkel og barnesykkel.