Filter
Sortera
1370 produkt(er)

Sykkelgir og girkomponenter til sykkel

Hos Cykelkraft finner du et stort utvalg av sykkelgir og girkomponenter til alle type sykler som blant annet Mountainbike / MTB, hybridsykkel, racersykkel, standardsykkel / bysykkel og barnesykkel. Vi har bakgir og forgir til alle sykler. En sykkel med flere gir gjør det enklere å holde et jevnt fart uansett underlag og retning. Vi har bakgir og forgir fra ledende produsenter som: Shimano, SRAM, Wheels Manufacturing og Crescent.

Sykkelgir

Pedalene driver bakhjulet via ett sykkelkjede. Ved hjelp av et sykkelgir kan du selv velge hvor mange ganger hjulet skal snurre hver gang du tramper med pedalen. Sykkelgir hjelper deg med å regulere hvor hardt du må trampe og opp i en høyere hastighet uansett hvilket veiunderlag du sykler på. Det er behagelig å ha muligheten å veksle ned et gir for å sykle i et jevnere fart i en bratt bakke. Med bra sykkelgir kan du holde et jevnt tempo uansett terreng.

Shimano-gir

Når det kommer til sykkeldeler er Shimano en av de beste produsentene på markedet og for deres forgir og bakgir gjelder det samme. Vi har alle gir fra Shimanos gruppesett som Dura Ace, Ultegra, XTR. XT, 105, Tiagra og flere. Du får full kontroll over sykkelen med nye gir samtidig som du slipper å bruke mye tid på reperasjon og vedlikehold. Det beste med å sykle er selve syklingen og ikke tiden det tar å reparere i garasjen. Hos Cykelkraft finner du over 600 stk ulike girkomponenter til bra priser.

SRAM-gir

SRAM er også en ledende produsent innen sykkeldeler. Hos oss finner du gir og girkomponenter fra SRAM populære gruppesett som blant annet Force, SL, Red eTAP, GX og XX1. Vi har fra forgir til bakgir og girspaker fra SRAM til bra priser. Totalt finner du over 400 stk ulike girdeler fra SRAM hos oss.

Girspak / shifter til sykkel

Alle sykler som har gir har en girspak / shifter. Med en girspak velger du hvilket gir du skal sykle i og hvor mye du må trampe når du sykler. Vi har både sykkelgirspak du kan montere på både høyre og ventre side av sykkelstyret med både spak, regulerbar og sti-reglage.. De har ulike former og manuveres derfor på ulike måter.

Kjøp sykkelgir online

Uansett om du skal oppgradere girene på din MTB, landeveissykkel eller en annen type sykkel finner du det hos Cykelkraft til bra priser. Det kan være vanskelig å finne frem i sykkelverdenen derfor har vi sykkeleksperter som kan hjelpe deg.