Filter
Sortera
3830 produkt(er)

Sykkelklær på nettet

For at syklingen skal være gøy og behagelig er sykkelklær det mest populære og enkleste tipset. Sykkelklær er laget for sykling da sittestillingen på en sykkel er veldig spesiell, dessuten sitter man lenge på sykkelen som krever spesielle klær. Hos Cykelkraft finner du sykkelklær fra merker som Bontrager, 8848 Altitude, Kross, Endura, Mavic, Assos, Pearl Izumi, Scott, BBB, Shimano, GripGrab, Oakley, SockGuy, Fox og mange flere. Vi har bra priser og et stort sortiment av sykkelklær – alt for å gjøre det enkelt for deg å finne sykkelklær som passer din kroppform og smak!

Billig sykkelklær

Hos Cykelkraft finner du sykkelklær i alle prisklasser – fra den billigste sykkeljakken som fungerer utmerket for pendlersyklister til de dyreste sykkelbuksene på markedet som er spesialbygget for elitesyklister. Gjennom smarte filter og bra produktbeskrivninger er vi overbevist om at du enkelt kommer å finne riktig sykkelklær – uansett om du vil ha maksimal prestanda eller en lavere pris.

Sykkelhjelm

En sykkelhjelm skal beskytte hodet ved en ulykke, være behagelig, holde hodet kjølig, ikke veie for mye, enkelt å stille inn og dessuten se bra ut. Vi har et stort sortiment av sykkelhjelmer for alle.

Sykkeltrøyer

En sykkeltrøye har flere lommer på ryggen, passformen er ofte slim som hindrer luften å ta tak i sykkeltrøyen. Materialet tørker raskt og føles tørt.

Sykkelbukser

Sykkelbukser kommer både med og uten seler. Sykkelbukser med seler sitter best og de fleste buksene er uten sømmer. Sykler du når det er kaldt trenger du bukser med lange bein, knevarmere eller beinvarmere.

Sykkeljakker og sykkelvest

En bra sykkeljakke holder deg varm på kalde dager. Om du har en vindtettjakke med genser under så vil dette holde ned til noen gå plussgrader. Vindjakke fungerer også når det kommer en liten regnskur.

Sykkelhansker

Du bør alltid bruke sykkelhansker. Hanskene beskytter hendene mot skruddsår hvis uhellet er ute og du ramler. Sykkelhansker har innelgg i håndflaten for å minimere problemet med at hånden sovner. Det er modeller med både korte og lange fingre.

Sykkelsko

Sykkelsko sitter ofte fastspent i pedalen med clips for å få mer ut av treningen. Vi anbefaler å bruke sykkelsko ved alle typer motion, trening og konkurranser.