Filter
Sortera
280 produkt(er)

Sykkelsko til alle sykkelstiler

Ser du etter ett par sykkelsko? Vi har et stort utvalg av sykkelsko for hybrid, MTB, racer, spinning, triathlon, tempo og BMX. Det er stor forskjell å sykle med sykkelsko enn vanlig treningssko. Sykkelsko har en stivere såle som bidrar til mer kraft når du tramper på pedalene i tillegg til ett jevnere trykk over hele foten.

Ønsker du maksimal kraft ved bruk av sykkelsko bør du bruke clipless-pedaler. Clipless-pedaler er todelte pedaler hvorav den ene delen (pedalklossen) blir skrudd fast under sykkelskoen og selve pedalen monteres på sykkelen. Da kan du klikke fast sykkelskoene i pedalen. Da bruker du beinmusklene mer effektivt og få mer ut av hvert tramp.

Hos Cykelkraft finner du sykkelsko fra kjente varemerker som Mavic, Shimano, Bontrager, Pearl Izumi, Diadora och Nortwave.

Hvilken sykkelsko skal jeg ha?

Hos Cykelkraft finner du ulike sykkelsko til ulike sykkelstiler. Uansett om du skal ha MTB-sko, landeveisko / racersko eller spinningsko finner du det hos oss. MTB-sko og spinningsko har ofte SPD-system, landeveisko har oftest SPD SL-system.

For å gjøre det enklere å vite hvilke sykkelsko du skal ha til din sykkelstil har vi en filterfunksjon som heter sykkeltype. Der kan du enkelt finne sykkelsko som passer din sykkelstil. Her finner du sko i alle prisklasser og til ulike sykkelstiler. En generell regel er derimot å legge litt mer penger på sykkelskofår man bedre kraftoverføring og komfort da sålen er stivere og veier mindre.

Vi har sykkelsko til både dame og herre. Forskjellen mellom damesykkelsko og herresykkelsko er at damesykkelsko er smalere. Du kan alltid kontakte våre sykkeleksperter for veiledning og hjelp for å finne riktig produkt.

MTB-sko / Mountainbike sko

Hos Cykelkraft finner du rundt 100 stk ulike MTB-sko til alt fra Downhill til trail. De fleste sykkelsko fører har 2-hulls klossfeste. Klossfeste på sykkelsko gir kraftigere tramp og bedre kontrolli tekniske terreng. Det kan føles ubehagelig med klossfeste i starten, men etter litt trening går det enkelt å koble av skoene fra pedalen. Du kommer til å innse at det går raskt å koble skoene ifra pedalen.

Kjøp sykkelsko online

Det skal være enkelt å kjøpe sykkelsko på nettet. Hos Cykelkraft finner du sykkelsko i ulike typer som passer ditt behov. Vi har flere betalingsmuligheter for å gjør det enkelt å handle. Du får allid poeng når du handler hos Cykelkraft.