Filter
Sortera
6 produkt(er)

Hodelykt til sykkling, løping og orientering

En hodelykt er utmerket når du sykler, springer eller går på ski på ikke opplyste veier. Hodelykt er også en bra erstatning til lommelykt når du er hjemme og må jobbe med begge hender. Hodelampe et bra tilbehør i flere ulike aktiviteter når mørket faller. Hvor mange ganger har man ikke avlyst en løpetur eller gåtur på kvelden fordi det er mørkt ute? Med en hodelykt har du ingen grunn til å bli hjemme!

Hvilken hodelyktskal jeg velge?

Skal du gå tur med hunden, lengre løpeturer eller en lang orienteringsrunde bør du velge hodelampe som passer til riktig bruksområde. En hodelampe med sterkere lysstyrke og batteritid egner seg bedre til lange turer. Skal du derimot sykle er det viktig med en hodelampe som kan monteres på sykkelhjelmen. Du bør da velge en sykkellampe med bra lysstyrke og bred spredning på lyset slik at du ser bedre. Ved å bruke filtervelgeren vår kan du enkelt finne lampen som passer for din aktivitet. Du kan enkelt filtrere frem hodelampen som egner seg bedre for trening og lampene som passer til enkele aktiviteter som gåturer.

Hvordan fungerer en hodelykt?

Lysstyrken i en hodelampe måles i lumen. Høyere lumen gir sterker lysstyrke, lavere lumen gir en svakere lysstyrke. På de fleste lampene kan du justere lysstyrken og lyslengden. Velger du en lavere lysstyrke vil batteriet vare lengre. Hodelampene har ulike ladningsmuligheter slik som USB, stikkontakt og batteri.

Kjøp hodelykt online

Hos Cykelkraft får du kjøpt et bredt utvalg av hodelamper fra kjente varemerker som MTiger Sports, Cavo, Ledx og Cateye. Ønsker du veiledning kan du kontakt våre sykkeleksperter på kundeservice. De hjelper deg med å finne riktig lampe til dine behov.