Filter
Sortera
32 produkt(er)

Elsykkel-batteri og ladere

Her finner du batterier med ulik kapasitet og syrker til din elsykkel. Det er vanlig at batteriet er montert på sykkelrammen eller bagasjebrettet. Batteriet måles i watt og amper, disse målene beskriver hvor stor batteriet er og hvor langt du kommer på en ladning. De fleste elsykkel-motorer ligger på 7-17 amper og watt ligger på 400-420. Dette innebærer at du med et «vanlig» elsykkel-batteri kan kjøre en distanse på ca 70-80 km på en ladning ved en normal fart. Det er også ytre faktorere som kan påvirke hvor langt du kommer på en ladning. Lav temperatur, motvind, lavt dekktrykk og tung last er noen av faktorene som påvirker hvor langt du kommer.

Uansett hvilket batteri du velger finner du alltid batterier til gunstige priser på kjente varemerker som Shimano og Promevec hos Cykelkraft

Elsykkel-batteriladere

Her finner du batteriladere fra det kjente varemerket Shimano til din elsykkel.

Kjøp elsykkel-batter og lader online

Her hos Cykelkraft finner du tilbehøret du trenger til din elsykkel. Vi har alltid konkurransedyktige priser og tilbyr prisgaranti slik at du alltid kan være sikker på at vi har de beste prisene. Vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger, kontakt kundeservice for veiledning!