Filter
Sortera
178 produkt(er)

Sykkelpumpe

Uten luft i dekkene kommer du ikke langt på en sykkel. Med en sykkelpumpe er det enkelt å alltid ha riktig lufttrykk i dekkene. Uansett hvilken sykkelpumpe du ser etter vil du finne en sykkelpumpe hos Cykelkraft.

Ulike typer sykkelpumper

Sykkelpumper kommer i flere ulike modeller, størrelser og lengder. Når de fleste tenker på en sykkelpumpe er det en pumpe som pumper luft inn i slangen i dekket. Men for den entustiastiske MTB-syklisten trenger man også en sykkelpumpe som heter støtdemperpumpe. Sykkelpumper kommer i flere ulike størrelser alt fra de som får plass i jakkelommen til de pumpene som trenger et større oppbevaringsrum. På de større sykkelpumpene er det ofte trykkmåler der du ser hvor mye luft du har i dekket. Det er også sykkelpumper som fyller et sykkeldekk på en gang, men for disse trenger man kulsyre-patroner. Vi har disse pumpene: Sykkelpumpe, fotpumpe, Kulsyre / CO2-pumpe, minipumpe og støtdemperpumpe.

Hvilken sykkelpumpe skal jeg velge?

Vi har sykkelpumper med ulike ventiler som passer til ulike dekk og sykler. Før du kjøper en sykkelpumpe bør du sjekke hvilken ventil du har på sykkelen din. Hos Cykelkraft finner du tre ulike ventlier: Bilventil, Racerventil og Standardventil.

Racerventil blir også kalt presta-ventil. Denne ventilen er smalere og blir hovedsaklig brukt på racersykler. Den vanligste ventilen er standardventil, denne er ofte å finne på eldre sykler, men passer også på de fleste moderne sykler. Bilventilen blir ofte kalt Schrader-ventil. Bilventilen blir fortsatt brukt på MTB med bredere dekk. Schrader-ventilen kan brukes på de fleste bildekk. Har du flere sykler anbefaler vi å kjøpe en sykkelpumpe med ulike munnstykker som passer til alle type sykler.

Trenger du hjelp med å finne riktig sykkelpumpe?

Gulvpumpe, CO2-pumpe, racerventil? Det er mange begrep, og vi forstår hvis du synes det er vanskelig å finne frem i sykkelpumpe-verden. Du kan få god hjelp ved å bruke vår filterfunksjon. Du kan også ta kontakt med kundeservice og få hjelp fra våre sykkeleksperter. Vi selger sykkelpumper fra varemerkene som blant annet Bontrager, Crankbrothers, BBB, SKS og PRO.