Filter
Sortera
18 produkt(er)

Fotpumpe til sykkel

En fotpumpe eller gulvpumpe er et must for enhver syklist. Bruker du sykkelen din ofte er det smart å ha en sykkelpumpe tilgjengelig hjemme. Sykler du MTB er det smart med en fotpumpe med lufttrykkmåler da terrengsykling, røtter og stener kan påvirke lufttrykket i dekkene. Er sykkelen tyngre enn vanlig kan det være bra å sjekke lufttrykket.

Å bruke en fotpumpe til å pumpe sykkeldekk er veldig enkelt. Vi har fotpumper i ulike størrelser som passer alle typer ventiler, standard, racer og bilventil. Mange fotpumper er produsert i aliminium. En del av pumpene har adapter for å kunne pumpe andre ting som baller og luftmadrasser. De fleste fotpumper har lufttrykkmåler.

Fotpumper fra kjente varemerker!

Vi har fotpumper til sykkel fra kjente varemerker som blant annet Topeak, BBB, Pro, SKS, Aim, Bontrager, Park Tool, Blackburn og mange flere. Når du handler hos oss får du alltid poeng på alle kjøp.

Kjøp fotpumpe på nettet

Hos Cykelkraft er det enkelt å handle på nett. Synes du derimot det er vanskelig å bestemme deg for hvilken sykkelpumpe du trenger kan du bruke filterfunksjonen for å finne riktig produkt som passer ditt behov. Føler du derimot at du trenger personlig veiledning kan du alltid ringe sykkelekspertene våre på kundeservice. De kan det meste om sykkelpumper og hjelper deg gjerne