Filter
Sortera
270 produkt(er)

Skjermer

Med sykkelskjermer unngår du enkelt vann - og sølesprut. Du slipper å bli sprutet ned av søle med en sykkelskjerm. Det er kanskje ikke det heteste sykkeltilbehøret, men veldig praktisk. Du kan faktisk øke ytelsen din ved at du holder deg tørr og søle-fri. Det er allerede montert sykkelskjerm på mange sykler, men ikke alle. Kanskje skjermen har blitt ødelagt eller du ønsker å oppdatere skjermen til en annen type. Hos Cykelkraft finner du et stort utvalg av skjermer til sykkel. Vi har forskjermer, bakskjermer og skjermsett.

Fordel med sykkelskjerm

Mange tenker nok at det ikke er nødvendig med skjerm til sykkelen. Sannheten er at det gir mer fordeler enn ulemper både i forhold til vekt og kostnad. Vekten skiller seg selvfølgelig fra hvilken skjerm du velger. De fleste skjermer til sykkel er laget i plast, velger du skjerm ut stag kan du komme ned på et par 100 gram. Om vekten er hovedgrunnen til at du ikke har skjerm anbefaler vi deg å sjekke ut Ass Saver, de har skjermer ned til 15 gram. Her er fordelene med sykkelskjermer: De holder føttene din tørre og varmere, du unngår sølesprut på klærne, har du med deg flere ting holder dette seg tørt, du beskytter bremser og sykkelbelysning for søle og vann.

Montering av sykkelskjerm

Kjøper du sykkel og skjermer trenger du ikke å tenke på montering. Alt du bestiller i samme bestilling monterer vi på sykkelen før vi sender sykkelen direkte hjem til deg. Bestiller du sykkelskjermer separat er det ulik montering for ulike skjermer. Hos Cykelkraft har vi sykkelskjermer som monteres med gummibånd, quicklock og både med verktøy - og uten verktøy.

Kjøp sykkelskjerm online

Er du usikker på hvilken skjerm som passer til sykkelen din, kan du få enkel veiledning ved å bruke filterfunksjonen på siden vår. Ønsker du derimot mer hjelp eller personlig rådgivning fra våre sykkeleksperter kan du ringe, chatte eller maile kundeservice. Sykkelekspertene våre hjelper deg gjerne med å finne riktig sykkelskjerm.

Hos Cykelkraft finner du sykkelskjermer fra kjente varemerker som SKS, Hebie, Planet Bike, Ass Saver, Topeak, BBB, Zefal og mange flere.