Filter
Sortera
52 produkt(er)

Sportsklokke og treningsklokke

Her finner du sportsklokker både med og uten pulsmåling til bra priser. En treningsklokke er for deg som ønsker å ha kontroll på treningen og fremskritt så er sportsklokke et bra hjelpemiddel. Uansett om du sykler, løper eller en annen sport finner du nesten ingenting som er en bedre treningsvenn som en sportsklokke. Klokkene kommer med flere ulike funksjoner vi anbefaler og velge riktig sportsklokke utifra dine ambisjoner og treningsnivå. Her er noen av funksjonene som kan være i en treningsklokke som du finner hos oss: GPS, pulsmåling, wifi, bluetooth og navigasjon.

Hvorfor skal jeg ha en treningsklokke?

En klokke gjør treningen mer morsom ved å følge utvikling og fremskritt. Noen treningsklokker er smart nok til å påminne deg om trening. Da trenger du ikke PT-timer når du har en sportsklokke som påminner deg når det er på tide å trene. Det er et perfekt hjelpemiddel hvis du har kontorsjobb hvor du sitter store deler av dagen. Klokkene har ulike design, du finner klokker som er designet for en business-look og diskre til mer sporty utseende. De beste fokuserer ikke kun på selve treningen, men også på gjenhenting etter trening og teknikk.

Med en klokke med navigasjon og GPS kan du tracke hvor du har løpt. Hvis du liker å løpe på nye steder er en treningsklokke med GPS en trygghet ved at du alltid kan finne veien tilbake.

Med wifi og bluetooth har du mulighet til å høre på musikk. Hvor herlig er det ikke å ha musikk på ørene når du er i aktivitet. Du kan i tillegg sjekke sms og tlf-samtaler i disse typene. Vi anbefaler deg å velge klokken som passer deg og ditt bruksområdet.

Kjøp treningsklokke online

Hos cykelkraft finner du et stort utvalg av sportsklokker fra Garmin, Sigma og TomTom. Vi har sportsklokker med ulike funskjoner og ulike prisklasser. Her finner du en sportsklokke som passer deg. Trenger du tips og råd på hva du trenger kan du alltid kontakte våre eksperter på kundeservice.