Filter
Sortera
141 produkt(er)

Sykkellås

Hvert år anmeldes det ca 100 000 sykkeltyverier i Norden. Derfor er viktig å invistere i en bra sykkelås hvis du ikke ønsker å bli frastjelt sykkelen din. Det beste er å bruke flere sykkellås når du låser sykkelen og ikke la den stå ute på natten. Det er bra om du låser fast sykkelen i ett fast formål slik som en stolpe eller lignende for å gjøre det vanskelig å stjele sykkelen. Ett sykkellås en billig og enkel forsikring. Hos Cykelkraft finner du en rekke sykkellåser – både bøylelåser og spirallåser.

Ulike sykkellås

Hos Cykelkraft finner du flere typer sykkellås. Velg fra kjente varemerker som Abus, Basta, Axa, BBB og Spectra. Det er mange sykler som allerede har rammelås. Har du rammelås på sykkelen er det bra om du i tillegg bruker en vajerlås. Dette gjør det vanskeligere for sykkeltyven. Her finner du alle sykkellåsene vi tilbyr.

Olika typer av cykellås

Här på Cykelkraft hittar du flera typer av cykellås från kända varumärken som Abus, Basta, Axa, BBB, Spectra. En del cyklar kommer utrustade med ett ramlås när man köper den, men på flertalet cyklar saknas lås inledningsvis. Även om du har ett ramlås på din cykel kan det vara smart att addera ett vajerlås för att göra det svårare för cykeltjuven och saknar du cykellås helt så bör du investera i ett direkt. Cykellåsen du hittar på Cykelkraft är bland annat dessa: bøylelås, kjettinglås, rammelås, vajerlås og sammenleggbar sykkelås.

Kjøp sykkellås online

Hos Cykelkraft finner du en sykkellås som passer ditt behov. Ønsker du veileding og hjelp kan du alltid kontakte våre sykkeleksperter på kundeservice. Kjøper du rammelås samtidig som sykkel monterer vi på låsen uten ekstra kostnad.