Filter
Sortera
1059 produkt(er)

Sykkelservice

Det må ikke være dyrt å gjøre en sykkelservice, spesielt hvis du gjør det hjemme. Det er viktig å ta vare på sykkelen. Sykkelen blir utsatt for mye smuss i løpet av et år og det er derfor viktig å vaske sykkelen et par ganger i året. På vinteren er det ekstra viktig å ta vare på sykkelen da den blir utsatt for salt, regn – og snø og andre negative faktorer for sykkelen. Ved å vedlikeholde sykkelen jevnlig på vinteren varer sykkelen lengre.

Sykkelservice trenger ikke å være komplisert

Det er verken vanskelig eller dyrt å utføre sykkelservice selv. Med noen få verktøy, rengjøring og olje kan du gjøre mye. En sykkel har mange små deler som kan bli løse i løpet av en sesong derfor er det bra å ha verktøy til dette og som oftes trenger du kun et multiverktøy. En sykkel består av mange rørlige deler som må smøres. Det er bedre å smøre litt for mye. Når det gjelder sykkelrengjøring er det bra å bruke både avfettningsmiddel og rengjøringsmiddel. Husk at du ikke må bruke en hard vannstråle. Har du planer om å lage ditt eget hjemmeverksted trenger du flere ulike verktøy. Et mekkestativ gjør det enklere for deg å mekke på sykkelen. Med et mekkestativ kommer du enklere til sykkelens ulike deler og du kan også snurre på hjulene uhindret.

Kjøp sykkelvedlikehold på nett

Her hos Cykelkraft finner du et stort utvalg av sykkelpleie fra varemerker som blant annet ParkTool, Super B Tools, Muc-Off, Shimano, BBB og mange flere. Vi har alt du trenger for å få sykkelen din i toppform: Sykkelrengjøring, kjedeolje, verktøy, mekkestativ og sykkelfett. Du finner alt du trenger uansett om du skal rengjøre sykkelen, reparere sykkelen, bytte dekk eller noe annet kan du alltid få hjelp fra sykkeleksperter våre på kundeservice. De hjelper deg gjerne å finne riktig produkter til deg og sykkelen din.