Filter
Sortera
84 produkt(er)

Sykkelrengjøring - og vedlikehold

Det er viktig å ta vare på sykkelen hvis du vil ha en fungerende sykkel i mange år. Det er derfor viktig å rengjøre sykkelen med sykkelrengjøring med jevne mellomrom. Det er spesielt viktig å rengjøre sykkelen på høsten og vinteren. Har du vært ute på en tøff sykkeltur er det bra om du rengjør sykkelen, men du bør rengjøre den med sykkelrengjøring minst et par ganger i året. Vedlikehold av sykkelen er like viktig for deg som for sykkelen, det blir nemlig enklere å sykle når den er rengjort og smurt. Det blir enklere å oppdage deler som kanskje bør byttes ut når sykkelen en ren og pen.

Her hos Cykelkraft finner du en mengde av sykkelrengjøring og tilbehør som ulike kassett – og rengjøringsbørster, polering, kjederengjøring og andre typer rengjøring til sykkel. Du finner også rengjøringssett i ulike størrelser hvis du ønsker bra grunnprodukter. Skal du rengjøre og mekke på sykkelen anbefaler vi et mekkestativ som du kan ha hjemme.

Vi har sykkelrengjøring fra disse varemerkene: Muc-Off, Weldtite, Shimano, BBB, Park Tool, Pro, Cyclus Tools og PDW.

Sykkelvedlikehold

Har du spørsmål om sykkelvedlikehold? Hvis du har spørsmål om sykkelrengjøring og hvilken produkter som passer best til sykkelen din hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med våre sykkeleksperter på kundeservice så hjelper vi deg med å finne riktig sykkelrengjøring.