Filter
Sortera
406 produkt(er)

Sykkelverktøy

Det er viktig å rengjøre og vedlikeholde sykkelen for at den skal holde i flere sesonger. Ved å investere i et eget sykkelverktøy kan du reparere og vedlikeholde sykkelen selv samtidig som du sparer penger.

Er du derimot en ordentlig sykkelentustiast som liker å fikse sykkelen selv har vi en mengde ulike sykkelverktøy du kan bruke til ulike reparasjoner. Hos Cykelkraft finner du nemlig mer enn 700 ulike verktøy som passer til de fleste sykler uansett om du har en mountainbike, racersykkel eller en anne sykkel.

Sykkelverktøyet du må ha

Du kommer langt med noen få ulike verktøy for å vedlikeholde sykkelen. Sykkelverktøy varer i mange år og du slipper å gå til sykkelverkstedet. Her er fem sykkelverktøy du bør ha hjemme: Multiverktøy, inseksnøkkel, kjedebryter, pedalnøkkel og skrumeisel.

Kjøp sykkelverkøy online

Det kan virke som en jungel når det gjelder sykkelverktøy. Om du trenger hjelp til å finne riktig verktøy kan du få hjelp fra vår filterfunksjon eller våre sykkeleksperter på kundeservice.

Vi selger vektøy til sykkel fra varemerker som blant annet ParkTool, Super B Tools, Shimano, Topeak, BBB, Cyclus Tools og Pro.