Filter
Sortera
148 produkt(er)

Sykle med barn

Vi har flere ulike sykkelvogner, sykkelbanestoler, støttehjul, påhengssykler, treningshåndtak og tilbehør fra varemerker som Thule, Hamax, OKBaby og Cavo. Vi har barnestoler og sykkelsitser til alle sykler, velg mellom stoler med feste på rammen eller bagasjebrettet, med eller uten tiltfunksjon, ulike former, modeller og farger.

Barnesete til sykkel som festes på bagasjebrettet anbefales på sykler som har mindre bakrammer hvor det er vanskelig å montere en rammefeste. Mange som har elsykler med batteri på bagasjebrettet har sykkelsits med bagasjebrettfeste. Barnestoler med rammefeste har ofte en høyere komfort. Mange sykkelsitser kan du tilte bakover for en bedre sittestilling eller om barnet skulle sovne på sykkelturen.

Hos Cykelkraft finner du også sykkelbarnestoler som kan monteres på sykkelstyret. Denne er bra om du skal sykle med to barn samtidig. De fleste av sykkelsitser har en maks vekt på 23 kilo. Bobike Classic derimot er en kraftigere variant for større barn opptil 35 kilo. Skal du derimot sykle lengre strekker med barn anbefaler vi sykkelvogner. Her finner du sykkelvogner i ulike prisklasser. Mange sykkelvogner kan også brukes som løpevogn, skivogn og vanlig turvogn. Det er ulike modeller som er egnet for både ett og to barn, og en mengde tilbehør slik at du kan tilpasse vognet etter ditt behov.