Filter
Sortera
53 produkt(er)

Sykkelbarnestol og sykkel

Med en sykkelbarnestol kan barnet følge med når du sykler. Sykkelbarnestoler gir deg frihet som er like gøy for både deg og barnet. Vi har sykkelbarnestoler som kan monteres på bagasjebrettet og rammen. Har du ikke bagasjebrett på sykkelen monterer du enkelt sykkelbarnestolen på rammen. Alle sykkelbarnestolene du får kjøpt hos oss har kvalitets – og sikkerhetskravene som er et krav i Europa, disse er merket med EN14244.

Vi selger sykkelbarnestoler fra varemerkene Hamax, OKbaby, Thule, Polisport og mange flere.

Hva gjelder når man sykler med sykkelbarnestol?

Man må ha fylt 15 år for å sykle med et barn. Barnet bør være minst 9 mnd gammel før dere sykler sammen. Det er ingen lov som tilsier at du ikke kan sykle med barn under 9 mnd, men barnet skal kunne sitte stabilt på egen hånd. Alle barnestoler til sykkel har en maks vekt på vanligvis 22 kg. Ofte har barnet lært seg å sykle selv når hun/han når denne vekten.

Sykkelsits

Skal du montere sykkelbarnestolen er det viktig at den sitter ordenlig og at ingen skruer eller muttere sitter løst. Dobbelt sjekk at barnestolen er godt festet til rammen, dette gjelder også ved bagasjebrettmontert barnestol. Et bra tips er å kjøpe eikerbeskyttelse slik at ikke barnet fester skosnøret eller klær i hjulet. Sjekk at sykkelen har alle nødvendige tilbehør og at disse fungerer optimalt. Dette kan være bremser, ringeklokke og belysning. Husk hjelm til både deg selv og barnet. Det er bra å ta inn sykkelsitsen når den ikke er i bruk. Dette minimerer slitasjen på barnestolen da plasten påvirkes av været og temperatur forskjeller.

Her hos Cykelkraft finner du flere ulike sykkelbarnestoler. Er det vanskelig å bestemme seg kan du alltid få hjelp fra våre sykkeleksperter som hjelper deg med å finne riktig barnestol til sykkelen.