Filter
Sortera
4 produkt(er)

Sykkelvogn til barn

Hos Cykelkraft finner du et stor utvalg av sykkelvogner til barn fra kjente varemerker til bra priser. Med en sykkelvogn har du enkelt transportere dine barn til barnehage, lekeplassen, venner eller til butikken. En sykkelvogn er mye mer enn bare ett transportmiddel for barnet, det er et eventyr. Barn synes det er spennende å følge med når foreldrene sykler på sykkelturer. Med sykkelvogn for barn kan dere sammen dra på lengre sykkelturer og oppdage nye spennenden steder dere aldri har vært tidligere.

Sykkelvogn med flere bruksområder

De fleste sykkelvogner er praktiske flerbruksvogner dere kan bruke som vanlig barnevogn for trilleturer, løpevogn og til og med for langrensski. Da er det bare å montere på ekstrahjul – og pakkeløsninger for å enkelt bytte mellom ulike bruksområder. Hos oss finner du vogner som det er plass til 1-2 barn med ulik vektkapasitet. Man kan ganske tidlig ta med barnet på sykkeltur ved hjelp av en «hengekøye».

Montering av sykkelvogn

Det er viktig å montere på en sikkerhetsrem eller sikkerhetskjede og dette følger oftest med når du kjøper vognen. Du bør alltid sjekke om sykkelen din er i bra standard ved å teste bremser, ringeklokke og reflekser før du skal montere på sykkelvognen. Pass på at barnet er godt sikret og at sikkerhetsbeltet er fastspent. Barnet skal alltid ha på sykkelhjelm selv om barnet sitter i vognen. Vær et bra forbildet ved å bruke hjelm som den voksne.

Kjøp sykkelvogn online

Når du kjøper sykkelvogn hos Cykelkraft leverer vi den frakt fritt. Synes du det er vanskelig å bestemme hvilken vogn som passer deg og ditt barn kan vi alltid veilede deg og gi råd. Kontakt gjerne våre eksperter på kundeservice for å finne riktig produkt for deg.