Filter
Sortera
3 produkt(er)

Sykkeltrainer / sykkelrulle

Det har blitt vanlig å sykle inne på vinterhalvåret med en trainer. Ved å trene hjemme på rulle har flere fordeler, hvor den største fordelen er at du full kontroll på intensiteten gjennom hele økten. Som syklist er det viktig å holde beina i gang selv på vinteren da er en sykkelrulle en god investering. Hvorfor skal du egentlig la været og kulden påvirke om du kan sykle? Vi er ikke overrasket over at det blir mer og mer populært å sykle inne på en trainer. Med en trainer bruker du din egen sykkel og trenger ikke å kjøpe en stor spinningsykkel du kun bruker på vinterhalvvåret. En trainer tar mindre plass og kan enkelt tas frem.

Hvordan fungerer en trainer?

På en trainer eller sykkelrulle fester du fast bakhjulet på rullen. Du fester bakhjulet på sykkelen din i rullen. Når du sykler har du samme motstand som utendørssykling. Du kan velge mellom ulike motstand på rullen, de vanligste er magnet og væske. Det som skiller motstanden er følelsen og lydnivå. Sykkelruller med magnetisk motstand gir ofte fra seg mindre lyd enn væskmotstand. Sykkelens bakhjul må være tilpasset en sykkelrulle bortsett fra dette kan du feste alle type sykler til sykkelrullen. Vi anbefaler å bruke trainerdekk / rulledekk når du sykler på en trainer da disse er mer slitesterke en vanlig sykkeldekk.

Smart sykkelrulle

Med en smart sykkelrulle åpnes en ny verden der du kan trene og konkurrere i den vituelle verden med apper som blant annet Zwift og Sufferfest. Ønsker du å bruke slike apper må du ha en sykkelrulle med ANT+ eller Bluetooth slik at du kan koble til tlf, nettbrett eller en data. Ved å bruke en app kan disse styre sykkelrullens motstand og dermed får du en mer naturlig opplevelse. Når du kommer til en bakke vil sykkelrullen tilføre motstand. Mange trainers / sykkelruller måler både hastighet og kandens. Det er bra hvis du ønsker å loggføre sykkeløktene og følge med på utviklingen din.

Kjøp sykkelrulle på nett

Hos Cykelkraft har vi et stort utvalg av sykkelruller / trainers, rulledekk og tilbehør til sykkelrulle / trainer fra kjente varemerker som Tacx, Elite, Kinetic og Wahoo Fitness.

Vi har et stort stortiment av trainertilbehør / tilbehør til sykkelrulle. Noen tilbehør er viktigere en andre og kan tilføre mye til traineropplevelsen. Hva med en nivåsimulator eller interaktiv trainervifte? Du finner også de viktigste tilbehørene hos Cykelkraft slik som trainerdekk og trainermatter. Trenger du hjelp til å finne riktig sykkelrulle kan du bruke vår filterfunksjon ved å filtrere på pris, motstand og ANT. Om du sykkelrulle er nytt for deg og du ønsker personlig veiledning kan du ta kontakt med våre kundeseksperter på kundeservice. De kan alt om trainers og hjelper deg gjerne med å finne riktig trainer / sykkelrulle som passer til ditt treningsbehov.